GLISS KUR Thermo-Protect (Blow-Dry Oil)

Gliss Kur – er et merke med 50 år med tradisjoner, som kom til live under vingene til kosmetikkselskapet Schwarzkopf. De lager produkter som skal hjelpe med å oppfylle drømmer om glansfullt, mykt og sunt hår.

Alle produktseriene matcher forskjellige hårbehov og inneholder utvalgte aktive stoffer.

GLISS-KUR-Thermo-Protect

Egenskaper/innhold

Thermo-Protect Gliss Kur Blow-Dry Oil er et produkt som er basert på Thermo Protect-formelen. Den består av ni dyrebare forskjønnende oljer, som med sin fjærlette formel sikrer mykhet og fullstendig beskyttelse av håret. Dette produktet er beregnet på alle hårtyper som trenger støtte før føning og tørking.

Gliss Kur Thermo-Protect inneholder ni oljer. Den første er solsikkeolje og deretter arganolje. Disse to sørger for å gi næring, fuktighet og styrke i tillegg til naturlig beskyttelse mot høye temperaturer. Videre består Gliss Kur av saflorolje (skaper et beskyttende belegg på håret), perfekt absorberende macadamiaolje, glansgivende olivenolje, søtmandelolje og aprikoskjerneolje (sørger for næring), men også sesamolje og ekstremt dyrebare roseolje.

Gliss Kur Blow-Dry Oil har som del av sin formel også UV-filtre, som skal beskytte håret mot skadelig solstråling. Men oljer har også samme funksjon, så her er disse ingrediensene overflødige. I tillegg inneholder den konserveringsmidler og parfyme som potensielt kan gi irritasjoner, og gjøre huden følsom.

Formel/innpakning

Gliss Kur Thermo-Protect Blow-Dry Oil er en ganske rennende olje. På den ene siden er dette et pluss, fordi den ikke tynger ned håret og absorberes lett. På den andre siden er det ikke noe fyldig produkt og man kan derfor lett overdrive. Den søte, honningaktige duften er ikke spesielt intens, men blir værende i håret en god stund. Selve oljen har en intens, gul farge.

Designet til dette produktet er ikke spesielt vakkert, men man bør ikke forvente mye fra denne type rimelig hårolje. Gliss Kur Blow-Dry Oil kan kjøpes i en plastflaske, som er noe flat og smalner mot toppen. Den er praktisk å holde, selv når man er fet på fingrene. Den omtenksomme sprayformen gjør påføringen enklere og øker effektiviteten. Forstøveren sprer effektivt oljen i håret, uten å etterlate seg stygge fettflekker.

Bruk/resultater

Gliss Kur Blow-Dry Oil brukes alltid når man trenger styling. Den bør påføres rett etter hårvask, men før man begynner med stylingen. Spray håndkletørket, fortsatt fuktig hår med riktig mengde av produktet. Men du må være forsikt så ikke oljemisten kommer inn i øynene dine. Fordel produktet nøye og jevnt.

Anbefales på grunn av:

 • inneholder ni naturlige oljer
 • thermo-protect technology for lettere styling
 • ekspressabsorbering i hodebunn og hår
 • praktisk flaske og forstøver
 • fokusert på hårstyling
 • søt honningduft
 • lett formel

Frarådes på grunn av:

 • inneholder potensielt uheldige stoffer
 • svak kvalitet på design og innpakning
 • mulighet for irritasjon av øynene under styling
 • medium effektivitet