L’OREAL Mythic Oil (Nourishing Oil)

L’Oreal Professionnel Paris – et verdenskjent merke med profesjonelle hårprodukter for farging, pleie og styling. Under sin paraply finnes det unike og moderne produkter for kvinner og menn.

Dette er akkurat hva håroljen Mythic Oil Line er, hvor du kan finne den mest populære, nærende oljen for alle hårtyper.

loreal-mythic-oil-nourishing-oil

Egenskaper/innhold

L’Oreal Mythic Oil Nourishing Oil er et produkt som forventes å komplementere mangel på nærende stoffer i alle hårtyper. Hovedoppgaven er kompleks næring, for å gi håret fløyelsmykhet, sunn glans og elastisitet. Det viktige er at den kan brukes til forebyggende pleie av sunt hår eller til intens regenerering av svekket hår.

Det som er ansvarlig for disse egenskapene hos Mythic Oil Nourishing Oil er de to oljene som er basen i produktet. Dette er avokadoolje som er rik på vitaminkompleks (A, B, E, H, K, PP, F) og squalen, som trenger gjennom hår og hud takket være en struktur som ligner på menneskelige lipider. En annen ingrediens er druefrøolje som har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, vitamin E og nærende stoffer som er essensielle for håret.

Dessverre inneholder Mythic Oil Nourishing Oil 2 oljer av totalt 20 ingredienser, noe som betyr at hoveddelen er andre stoffer som ikke nødvendigvis er essensielle for produktet. Blant annet finner man konserveringsstoffer, alkoholer og mykgjørende stoffer.

Formel/innpakning

Mythic Oil Nourishing Oil er helt fargeløs og relativt rennende for en olje å være. Ved første øyekast tror du kanskje at den har en gyllen farge, men det er bare fargen til den solide glassflasken. Det er verdt å nevne at Mythic Oil Nourishing Oil har en behagelig, delikat parfymeduft, som blir værende lenge i håret.

Flasken er elegant og svært praktisk. Uansett er det bedre med en plastflaske for et fett produkt, siden disse ikke er lette å knuse. Et stort pluss for produktet er dispenseren. Korken med pumpen forbedrer virkelig bruken av produktet, og oljen er lett å bruke i riktig mengde. Jo mindre olje du bruker, jo mindre er frykten for å tynge ned håret eller at hårstråene blir fete. Imidlertid absorberes L’Oreal Nourishing Oil svært bra.

Bruk/resultater

Alle håroljene i L’Oreal Nourishing Oil Line brukes på samme måte. På grunn av at oljen inneholder mange potensielt skadelige stoffer, passer den ikke til oljebehandling av hodebunnen. Én (maksimalt to) doser påføres itørt eller fuktig hår. Mythic Oil i tørt hår hjelper med styling, og i fuktig hår penetrerer den og intensivt regenererer håret fra innsiden og ut.

Anbefales på grunn av:

  • to naturlige oljer i innholdet
  • lett formel som absorberes bra
  • ergonomisk flaske med praktisk dispenser
  • delikat og behagelig duft
  • nærende egenskaper
  • kompleks virkning

Frarådet på grunn av:

  • lettknuselig glassflaske
  • inneholder kunstige stoffer
  • alkoholer og konserveringsstoffer