MOROCCANOIL Original Oil Treatment

Moroccanoil – merket som uventet ble skapt under en reise, når grunnleggeren etter en mislykket hårfarging oppdaget kraften bak arganolje i håret. Mottoet som ble uadskikkelig fra merket er skjønnheten som oljene inneholder.

Moroccanoil tilbyr et pleiende kosmetikksett der de mest populære er to håroljer i deres Oil Treatment Line – for lett hår og for alle hårtyper.

moroccaniol

Egenskaper/innhold

Håroljen Moroccanoil Original Treatment ble laget for alle hårtyper (også sensitivt blondt hår, selv om merket også utviklet en annen versjon av produktet for dem). Moroccanoil Treatment er en grunnleggende hårbehandling – regenererer, gir næring, styrker, gir sunnhet, forskjønner, gjør styling enklere og forynger håret. Håroljen fra dette merket forandrer håret på en positiv måte.

Moroccanoil Treatment er vanligvis ansett for å være det beste produktet med arganolje i verden, men det er ikke den eneste egenskapen. I tillegg til arganolje inneholder Original Oil Treatment også ingefærrotolje, hydrogenholdige lakserolje, essensiell olje fra lavendel (dessverre ikke så bra for håret). Formelen til Moroccanoil Treatment er beriket med hvetekimprotein. Dessverre er det flere ekstra stoffer enn arganolje, som her burde være det viktigste aktive stoffet.

Dette er ikke slutten på ubehagelige overraskelser. Moroccanoil Original Oil Treatment inneholder mange konserveringsstoffer, fortettende stoffer, alkoholer (som i følge merket ikke skulle vært der) og xantangummi. Det er definitivt ikke den beste sammensetningen for håret.

Formel/innpakning

Moroccanoil Original Treatment er en hårolje medganske rennende formel. En slik konsistens gjør påføringen enklere og øker effektiviteten til produktet. Det gjør også at Moroccanoil absorberes svært godt i håret uten et fettlag. Oljen har en gyllen farge med nyanser av oransje, som dessverre oppnås ved hjelp av fargestoffene som finnes blant innholdet. Original Treatment har en svært god duft.

Flasken til Moroccanoil Original Treatment er flat og laget av mørkt glass. Den er ikke praktisk og er lett å miste når man holder den med fettete hender. Det mørke glasset skal i teorien beskytte produktet mot solstråling. Doseringen av håroljen Moroccanoil utføres med pipetten som følger med settet, som du kan bytte ut korken med.

Bruk/resultater

For å dekke håret med Moroccanoil Original Treatment, er det nok å påføre 1-2 pumper direkte i håret. Dette produktet virker best på vasket og håndkletørket hår, påført i halve lengden. Moroccanoil Treatment passer også til å påføre i tørt hår eller som tillegg i andre produkter. I hvert tilfelle er virkningen annerledes.

Anbefales på grunn av:

 • innhold med argan-, ingefærrot- og lakserolje
 • lett formel med flott absorbering
 • tillegg av hvetekimprotein
 • virker på alle hårtyper
 • kombinasjon av regenererende og forskjønnende egenskaper
 • pipettdispenser
 • brukes både i vått og tørt hår

Frarådes på grunn av:

 • inneholder mange unødvendige stoffer
 • inneholder alkoholer og konserveringsstoffer
 • må bytte ut korken
 • tung glassflaske, lett å knuse
 • passer ikke til å olje hodebunnen