DOVE Pure Care Dry Oil (Nourishing Treatment)

Dove – et kosmetikkmerke som alltid er der for å løse problemene og oppfylle behovene til brukerne sine. Når de slipper nye produkter følger Dove mottoet at femininitet er en egenskap det er verdt å ta vare på. På denne måten bygges bevissthet rundt kroppen og dens behov.

Alt startet med en såpe, og i dag tilbyr merket også håroljer.

dove-advanced-hair-series-pure-care-dry-oil

Egenskaper/innhold

Dove Pure Care Dry Oil ble laget for alle hårtyper. I følge den andre delen av navnet er det en nærende behandling som er basert på den afrikanske macadamiaoljen. Den forventes å gi støtte til svakt hår i tillegg til hår som lett blir tørt eller faller ut. Etter første påføring av Dove Oil blir håret sterkt, tett, mykt, glansfullt og mer elastisk. Dove gjenoppretter livligheten i håret og beskytter det mot skadelige ytre faktorer.

Dove Nourishing Treatment får egenskapene sine mest av alt fra oljene som utgjør basen i produktet. Den viktigste er macadamianøttolje. Denne olje er en av de mest populære vegetabilske oljene innen hårpleie, mest av alt på grunn av den store absorberingsavnen. Utenom denne er formelen til Dove Pure Care Dry Oil beriket med ytterligere fem naturlige oljer: kokosolje, søtmandelolje, solsikkeolje, palmeolje og granateplefrøolje med antialdrende virkning.

Dessverre inneholder formelen til Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment with African Macadamia Oil store mengder mineralolje og potensielt skadelige silikoner. Men i forhold til et slikt allsidig innhld er dette bare en liten og irrelevant feil.

Formel/innpakning

Dove Pure Care Dry Oil er merket som en hårolje med gyllen farge. Den ser ut som den har en typisk oljeformel og det er den, men husk at den fortsatt er en av de mer rennende oljene. Nourishing Treatment Pure Care Dry Oil har en behagelig duft som gjør at påføringen får en ny, aromaterapeutisk virkning. Dessverre fordamper aromaen raskt og blir ikke værende lenge i håret.

For å forbedre påføringen og unngå å grise til alt med olje når man bruker den, har Dove utstyrt produktet med en dispenser i korken. Pumpen gir ut perfekt mengde til en bruk. Det er ikke behov for store mengder olje, fordi den absorberes umiddelbart, tynger ikke ned håret og gir ikke fett hår. Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment kommer i en glassflaske med praktisk fasong. Flasken ser elegant ut, men er ganske tung og sklir lett ut av hendene.

Bruk/resultater

Dove Pure Care Dry Oil kan brukes på flere forskjellige måter. Håroljen gir best resultater hvis man bruker 3-4 doser som man deretter fordeler i vasket hår som fortsatt er fuktig, i halve lengden. Det anbefales helst å unngå påføring i hodebunnen. Oljen kan også påføres før hårvask for å gi næring eller som et tillegg for å styrke virkningen av andre produkter.

Anbefales på grunn av:

  • høyt innhold av macadamiaolje
  • formel basert på naturlige oljer
  • lett formel som absorberes bra
  • behagelig aroma
  • bruk til alle hårtyper
  • praktisk dispenser med pumpe

Frarådes på grunn av:

  • tung glassflaske som kan skli ut av hendene
  • inneholder mineraloljer og silikoner
  • aromaen fordamper raskt