MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Macadamia – er et topp kosmetikkmerke innen hårpleie som ble født av drømmene, lidenskapen og inspirasjonen til naturlige ingredienser. alle produktene som dette merket tilbyr inneholder dyrebar macadamiaolje, som er beriket med ytterligere vegetabilske ekstrakter og nærende oljer. Serien Natural Oil er basert på de beste naturlige stoffene.

Dette er den virkelige kraften til naturlige håroljer.

MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Egenskaper/innhold

Naturlig hårolje fra Macadamia er en perfekt erstatning for tradisjonell balsam. Beriket med de beste vegetabilske ekstraktene er formelen en perfekt løsning for skadet hår uten glans. Den passer som beskyttelse for tuppene, som gjenoppbygges med næring og mykhet. Macadamia Healing Oil Treatment er en terapi som raskt gir fuktighet og glans til håret. Den beskytter mot UV-stråling og får håret til å tørke raskere.

Denne håroljen får sine allsidige egenskaper fra den store mengden macadamiaolje, som hjelper for tørt hår som trenger regenerering. Denne støttes av arganolje med sin dyrebare styrkende og beskyttende virkning. For å komplementere disse interessante ingrediensene er det også tilsatt ungdomsvitaminet (E), som eliminerer påvirkningen fra frie radikaler, mens det fornyer cellene i hodebunnen.

Dessverre er håroljen Macadamia Healing Oil Treatment full av ytterligere ingredienser. Den består av UV-filtre, som bør regnes som et pluss. Men faktisk er dette bare et kunstig stoff med en funksjon som kan oppfylles perfekt av oljene. På den andre siden er to silikoner lette å vaske ut kan tynge ned håret og tette porene i hodebunnen, mens konserveringsmidlene kan trigge irritasjoner.

Formel/innpakning

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment er en olje med medium tykkelse. Den skal ikke tynge ned håret hvis den påføres i små mengder. Du må være fornuftig når det gjelder påføring av dette produktet. Det har en lett gyllen farge og fløyelsaktig formel. Oljen absorberes lett i håret, og etterlater seg det med et silkeaktig belegg og intenst krydret duft.

Macadamia Natural Oil er lett å kjenne igjen på grunn av designet. Flasken har et virkelig elegant design i fargene brunt og dypgrønt. Det er refererer sannsynligvis til hvor naturlig produktet er. Den praktiske flasken er solid til tross for at den er laget av plast. Doseringen er lett takket være pumpen, som frigjør en porsjon av oljen presist.

Bruk/resultater

Macadamia Healing Oil Treatment sikrer langvarig glans og mykhet, som du kan få på minst noen forskjellige måter. Macadamia kan brukes direkte i tørt eller vått hår, samtidig med annen balsam og hårmasker, men også som ekstra støtte under fargebehandlinger. Bruksmangfoldet for dette produktet er virkelig dets beste egenskap.

Anbefales på grunn av:

 • inneholder to naturlige oljer
 • formel med en konsistens som matcher håret
 • langvarig effekt med glansfullt hår
 • vitamin E, dvs. antioksidant
 • virker bedre enn balsam og hårmasker
 • praktisk flaske i solid plast
 • svært naturlig og interessant design
 • praktisk pumpe for lettere påføring

Frarådes på grunn av:

 • inneholder silikon og alkohol
 • kan tynge ned når den brukes i for store mengder
 • intens duft som ikke alle liker
 • potensielt tettende stoffer