ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil (Dry Oil Mist)

Alterna – anses som et luksuriøst merke av hårpleieprodukter av profesjonelle. Den Californiske kombinasjonen av perfeksjon og innovasjon er karakteristisk for alt som Alterna Haircare tilbyr.

Ved å implementere sjeldne og originale ingredienser introduserer merket enestående og ofte banebrytende løsninger innen hårpleie.

alterna-kendi-oil-dry-oil-mist-frizz-contro

Egenskaper/innhold

Håroljen Bamboo Smooth Kendi Oil forventes å gi folk som har hår med medium porøsitet absolutt kontroll over krusethet og floker. Dry Oil Mist anbefales for styling. Kendi Dry Oil Mist sikrer motstandskraft, elastisitet og bevaring av frisyren. Håret blir sterkere, mer glansfullt og ser mye bedre ut. Den store fordelen til denne håroljen er beskyttelsen mot høye temperaturer som kan påvirke hårstrukturen negativt.

Den glattgjørende håroljen for hår med fin og gjennomsnittlig tykkelse får egenskapene sine fra et kompleks av naturlige ingredienser. Basen er organisk bambusekstrakt, som styrker på grunn av sitt kompleks av vitaminer, mineraler og aminosyrer. Denne oljen har foryngende virkning. Den andre ingrediensen er den styrkende, organiske Kendioljen – en kilde til essensielle fettsyrer (inkludert omega) og antioksidanter. Kendi Bamboo inneholder også UV-filter.

Sammensetningen i Bamboo Smooth Kendi Oil er rik på naturlige oljer og ekstrakter, blant mange: kukuinøttolje, solsikkeolje, olivenolje, avokadoolje, jojobaolje, maracujafrøolje, buritiolje og druefrøolje. Mangfoldet av naturlige ingredienser i stylingmisten er absolutt en fordel. Alterna Bamboo Kendi Oil er fri for parabener, mineraloljer og sulfater, selv om den inneholder glyserin, parfyme og noen få silikoner.

Formel/innpakning

Hair oil Kendi Bamboo Dry Oil Mist har en nesten fargeløs og svært rennende formel. Den har en lett strågul nyanse som uansett ikke er veldig intens. Oljens konsistens er lett, som en mist bør være. Den absorberes bra og etterlater seg ikke noe fettlag i håret, så du kan være sikker på at håret ikke tynges ned. Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist kan forbløffe deg med sin friske aroma, som lukter som bambusskudd eller høy.

Kendi Dry Oil Mist har en praktisk innpakning. Flasken er laget av plast, noe som minimerer risikoen for at den blir skadet. Hele flasken er komfortabel å bruke. Bamboo Smooth Kendi Oil har fargene beige og brunt. Plastkorken er utstyrt med en praktisk dispenser. Forstøveren gjør absolutt påføringen av riktig mengde olje i håret mye lettere og mer effektiv.

Bruk/resultater

Dry Oil Bamboo Kendi kan brukes på to forskjellige måter. Enten i fuktig hår før styling for å gjøre håret lettere å børste, eller i tørt hår for å gi det synlig glans og forhindre at det kruser seg. I hvert tilfelle er vanskelighetsnivået lavt. Påføringen er betydelig enklere takket være forstøveren som sprayer den fuktige misten perfekt.

Anbefales på grunn av:

  • innhold som er rikt på naturlige oljer og ekstrakter
  • lett formel som absorberes raskt
  • ingen risiko for nedtynget hår
  • behagelig og frisk lukt av bambusskudd
  • praktisk flaske med forstøver
  • bruk i fuktig og tørt hår

Frarådet på grunn av:

  • temmelig høy pris i forhold til andre oljer
  • noen silikoner, parfyme og glyserin