MATRIX Biolage Exquisite Oil (Tamanu Oil Blend)

Matrix – et populært profesjonelt merke som lager hårfarge og hårpleieprodukter som brukes i frisørsalonger verden over. Matrix Biolage er en del av den revolusjonerende kombinasjonen av naturkrefter og futuristisk teknologi, som gir overraskende resultater i håret.

Serien Exquisite Oil beviser at hemmeligheten bak skjønnhet nettopp ligger i de naturlige oljene.

matrix-biolage-exquisite-oil-tamanu-oil-blend

Egenskaper/innhold

Matrix Biolage Tamanu Oil Blend er en styrkende og regenererende olje. Dette produktet ble beriket med vegetabilske oljer som skal gi styrke til fint og svakt hår. Jevnlig bruk av Biolage Exquisite Tamanu Oil sikrer 5 nøkkelresultater: gir håret næring noe som gjør at det styrkes, gir glans, regulerer fuktighetsnivået, glatter ut og gjør det lettere å børste. Alt er et resultat av oljekomplekset.

Grunningrediensen i Matrix Biolage Oil for fint hår er tamanufrøolje, kaldpresset fra et av de indiske trærne. Denne ingrediensen gir næring, fuktighet og regenererer håret, men har også UV-beskyttende egenskaper. Dessverre inneholder hele sammensetningen av Matrix Biolage Exquisite Oil svært lite av denne ingrediensen.

Utenom bare tamanuolje inneholder sammensetningen i Matrix Tamanu Oil Blend dessverre mange ingredienser som kan være skadelige. Her finner du alt som ikke burde være i hårprodukter: alkoholer, silikoner (både lette og tunge), i tillegg til parfyme og selvsagt konserveringsstoffer. Innholdet er tettpakket med dem, noe som svekker dens posisjon.

Formel/innpakning

Matrix Biolage Exquisite Tamanu Oil Blend har en ganske rennende og oljete konsistens. Det betyr bedre påføring, fordi den ikke tynger håret ned og absorberes godt uten å skade håret. Dessverre kan denforårsake tørrhet på grunn av at den inneholder alkohol. Denne håroljen er fargeløs og har en intens blomsteraroma i alkoholbasen. Heldigvis fordamper aromaen raskt.

Matrix Exquisite Oil Tamanu Oil Blend presenterer seg selv på en interessant måte når det gjelder det visuelle. Den kommer i en rosa plastflaske som er komfortabel å holde. Materialet som brukes til innpakningen sørger for at den varer. Exquisite Tamanu Oil kan påføres svært enkelt i håret, siden flasken er utstyrt med en liten pumpe. Både dispenseren og formelen forbedrer effektiviteten betraktelig.

Bruk/resultater

Det er ingen store overraskelser når det gjelder påføringen av Matrix Biolage Exquisite Oil i denne versjonen. Produktet kan påføres på tre måter: før hårvask for intens regenerering, etter hårvask som et stylingprodukt eller i tørt hår for en intens glans og for å bevare frisyren.

Anbefales på grunn av:

  • inneholder tamanufrøolje
  • lett formel
  • interessant design og praktisk innpakning
  • pumpe som er enkel å bruke
  • tre forskjellige måter å bruke den på
  • beregnet på fint og svakt hår

Frarådes på grunn av:

  • inneholder silikon, alkohol og konserveringsstoffer
  • for intens blomsterlukt
  • potensielt uttørkende egenskaper i håret