NANOIL Hårolje

Nanoil – merket som tilbyr naturlige produkter av høyeste kvalitet, basert på egenskapene til spesielt utvalgte vegetabilske oljer.

Den perfekte kombinasjonen av ytre eleganse med indre effektivitet, alt til en rimelig pris.

beste olje for hårpleie - Nanoil

 

Nanoil hårolje har tre versjoner:

 • Nanoil for hår med lav porøsitet,
 • Nanoil for hår med medium porøsitet,
 • Nanoil for hår med høy porøsitet.

Egenskaper/sammensetning

Nanoil hårolje, uansett versjon, er en innovativ sammensetning av naturlige oljer. Den tar det beste fra naturen og blander det for enkel men effektiv hårpleie. Sammensetningen til hver versjon matcher hårporøsiteten, strukturen, behovene og absorberingsevnen. Jo mer skadet håret er, jo mer hjelp trenger det fra håroljer som er rike på umettede fettsyrer. Nanoil hårolje er kraften til de beste oljene samlet i en fjærlett olje.

På grunn av nøye utvalgte aktive stoffer, har Nanoil dobbel virkning i hår og hodebunn. Det finnes tre versjoner tilgjengelig, hver med forskjellige egenskaper. Uansett er det viktigste at Nanoil hårolje i hvert tilfelle gir beskyttelse, gjenoppretter god helse og forskjønner håret – uten unntak. Den eneste forskjellen er at den gitte oljen fokuserer på andre egenskaper avhengig av hårporøsiteten.

● Nanoil for hår med medium porøsitet er oljen med styrkende virkning. Mest av alt forhindrer den krusete hår, som lett krøller seg og blir matt på grunn av luftfuktighet. Den gir fuktighet og næring til hårsekkene, og bremser overdrevent hårtap. Videre sikrer den mykhet, glans og elastisitet.

● Nanoil for hår med lav porøsitet er oljen som korter ned tørketiden og gir varmebeskyttelse. Bruk den til styling, og for å gjøre børsting lettere, oljens hjelp er enestående for å gjøre håret mer mottakelig for å krølle seg. Den forhindrer dehydrering og vanntap på grunn av solen. I tillegg regulerer den hodebunnens pH.

● Nanoil for hår med høy porøsitet er oljen med den mest intense virkningen, fordi den regenererer keratinstrukturen i håret, reparerer skader og styrker håret helt fra røttene. Den gir fuktighet på en perfekt måte fordi den styrker vann-lipidlaget og regulerer funksjonene i hodebunnen så den øker hårveksten.

Hvilke komponenter kan man finne i Nanoil hårolje? Mest av alt naturlige oljer (f.eks. arganolje og pasjonsfruktolje som er karakteristiske for hver versjon), vitaminer og ytterligere styrkende stoffer som silke eller keratin. Sammensetningen til to av versjonene inneholder seks oljer, mens Nanoil for hår med lav porøsitet har ni av dem, på grunn av nødvendigheten av å introdusere noen typer kosmetiske smør; perfekt for hår med en tett struktur. Håroljene fra Nanoil er fri for silikoner og parabener så de er helt naturlige.

Formel/innpakning

Det du ikke finner i de fleste oljebaserte produkter for håret er en fjærlett formel som Nanoil hårolje har i hver versjon. Produktet absorberes helt i hår og hodebunn øyeblikk etter påføring. Håret blir ikke fett eller nedtynget. Av denne grunnen passer Nanoil hårolje selv for fint hår. Utenom formelen med enestående tekstur, er Nanoil hårolje også svært effektiv. Det er ikke behov for å ta for mye av den for å dekke håret i lengdene og fortsatt ha nok til hodebunnen. Etter hver bruk dekker den håret med en subtil og frisk aroma som ikke forsvinner etter et øyeblikk. Duften til Nanoil hårole kan merkes timer etter påføring.

Denne perfekte formelen kommer i en svart flaske. Det er ingen fancy fasong eller farge, så Nanoil hårolje er et eksepsjonelt vakkert produkt. Blandingen av svart og speilgull er midt i blinken. Videre er korken laget av naturlig, mørkt tre med en inngravert dråpe. Alt dette gjør Nanoil til en stilig hårolje. I mellomtiden er den praktisk og lettvint å bruke, fordi det er plassert en vid pumpe under korken, som er designet for å matche formen på hendene og fingrene dine perfekt.

Bruk/resultater

Uansett versjon kan Nanoil hårolje brukes på hele hårlengden og hodebunnen. Du kan påføre den i begge områder eller bare bruke den som en hodebunnsmassasjeolje eller for å beskytte bare hårtuppene, etc. Dette er det eneste produktet som gir diskresjon når det gjelder påføringsmetoden. Nanoil hårolje passer til håroljebehandlingsmetoder på samme måte som naturlige oljer – i tørt eller vått hår, i kort tid eller lenger tid før hårvask. Takket være Nanoil hårolje kan håroljebehandling over natten være hyggelig og komfortabelt. Har du mer tid å bruke kan du utføre varmoljebehandling for en mer intens effekt. Nanoil hårolje er flott som en lett stylingolje, for bruk før føning for varmebeskyttelse, for å gi glødende glans og sikre langvarige resultater. Den store fordelen er muligheten til å bruke Nanoil hårolje i løpet dagen for å disiplinere uregjerlig hår. Mulighetene er endeløse.

Anbefales på grunn av:

 • formel basert på naturlige vegetabilske oljer
 • komposisjon rik på naturlige og trygge ingredienser
 • lett formel som hindrer nedtynget hår og fete røtter
 • behagelig og langvarig duft
 • ingredienser som perfekt matcher hårporøsiteten
 • tallrike muligheter for påføringsmetoder avhengig av hva håret trenger
 • elegant flaske
 • praktisk applikator med innovativ fasong
 • perfekt absorbert av hår og hodebunn
 • sammensetning helt fri for silikoner og parabener