KERASTASE Elixir Ultime (Oleo-Complexe)

Kerastase – er nå for tiden et ledende merke blant de som tilbyr hårpleieprodukter. Dette Parisbaserte selskapet spesialiserer seg på individuelle, skreddersydde produkter for alle hårtyper.

En utrolig oppdagelse de siste månedene er naturlige oljer for håret, noe som beriket Elixir Ultime-kolleksjonen.

KERASTASE-Elixir-Ultime

Egenskaper/innhold

Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe hårolje er en universell hårolje for alle hårtyper, med hovedoppgaven å forskjønne håret. Komplekset av perfekt utvalgte oljer gir allsidig hverdagspleie. Kombinasjonen av 4 pleiende oljer forbedrer hårets utseende etter bare noen få dråper. Håret får glans og blir silkeglatt.

Blant de fire håroljene er den som tar førsteplassen maisolje, som gir næring til håret og lindrer hodebunnsiritasjoner. Kerastase Elixir Ultime inneholder også arganolje i store mengder, som gir beskyttelse mot varme og regenererer håret. Naturlig cameliaolje sikrer glatthet og glans, mens pracaxiolje er en måte å styrke hårstrukturen på.

Utenom de fire pleiende oljene, inneholder Kerastase Elixir Ultime volatile og lett nedvaskbare silikoner, som skal glatte ut og beskytte håret. Dessverre kan disse også forårsake ekstra fet hodebunn og nedtynget hår. Til slutt på innholdslisten er også noen overflødige alkoholer. Disse forventes å lette absorberingen av de nærende stoffene i produktet, men forårsaker faktisk tørrhet og irritasjoner.

Formel/innpakning

Kerastase Elixir Ultime hårolje i en gyllen versjon er et ganske tykt produkt. Formelen skal matche alle hårtyper, men faktisk kan den bli for tung for fint hår. Den er defintivt bedre for tykt og krusete hår. Den har en svært sterk parfymeduft – litt søt men ikke overveldende.

Det som er karakteristisk med oljene i Elixir Ultime-kolleksjonen er den elegante innpakningen. Grunnversjonen av Elixir Ultime Oleo-Complexe har en svært tung flaske laget av tykt glass som inneholder de dyrebare oljene. Påføringen er enklere takket være en praktisk pumpe for presis dosering av produktet. Den eneste ulempen er at det er lett å miste og knuse flasken med fete hender.

Bruk/resultater

Produsenten anbefaler tre påføringsmetoder, hvor valget avhenger av resultatene du ønsker. Før styling kan Elixir Ultime påføres i håndkletørt hår for å gjøre børstingen enklere. På hår som allerede er stylet kan den påføres hele lengden eller bare tuppene for å gi glans. Men den kan også brukes i daglig pleie for å beskytte håret mot uheldige faktorer.

Anbefales på grunn av:

  • inneholder fire dyrebare oljer
  • universell forskjønnende formel
  • svært elegant design
  • praktisk pumpe for lettere påføring
  • passer alle hårtyper
  • behagelig, noe søt duft

Frarådes på grunn av:

  • inneholder potensielt irriterende ingredienser
  • høy pris
  • upraktisk og lettknuselig glassflaske
  • kan tynge ned fint hår